hits

henriettethorkildsen


November mood


1 comments
 • Publisert: 01.11.2017, 23:40
 • Kategori: Hverdag
 • Søndag var en skikkelig opptur som jeg fortsatt lever på. Jeg dro sammen med min vanlige gjeng opp til byfjellene for å tenne bål og se på kveldshimmelen. Jeg hater meg selv for at jeg ikke hadde med kameraet mitt da vi fikk oppleve høstens vakreste himmel. Skyfri og stjerneklart med blinkene lys overalt. Helt fra sjøen innover bylivet og rett til himmels. Det var helt fortryllende. Kanskje så du det på storyen min på instagram? Den finner du hvertfall her. Flere timer ble vi sittende å se på alt livet hadde å tilby rundt oss. Vi satt der faktisk i så mange timer at vi fikk med oss hvordan en liten regnsky svevde rett igjennom oss og over byen før den forsvant videre innover i landet.

  Norrland - Gidge 

  Vi stod alle i vår egen stillhet av selvtilfreds under den klare stjernehimmelen idet vi kjenner noen små regndråper som vekker alles oppmerksomhet. Fra ingensteds kommer en tåke av vind og regn susende gjennom oss. Vi skvetter og hopper innunder et stort tre rett ved. Hvor kom den fra? Hva var det? Regnet plasker ned og jeg tenker høyt at kvelden har kommet til en slutt. Skuffet men tilfreds.

  Før jeg får bevegd meg begynner skumringen allerede å lysne og regnet blir borte. Jeg myser med øynene og ser en sky av tåke sammen med tusen små regndråper bare noen meter ifra oss. Hadde det ikke vært for det dype stupet ville jeg kastet meg etter den - bare for å kjenne den friske dusen fra den litt til. Det var som et grått teppe. Ikke trist grå men som en gledende gråfarge. Som om den lille skyen danset seg innover landet for å gi vann til livet der nede. Jeg tenkte på TED talk episoden om skyer mens vi blir stående og se på at den valser videre innover byen før den forsvinner over fjellene. 

  Favoritt smoothien min for tiden er frossen grønnkål (overraskelse), spinatterninger og ingefær <3

  Alt du trenger:
  - 2 dl grønnkål
  - 4 terninger spinat
  - 2 cm ingefær
  - 1/2 banan
  - 1 scoop proteinpulver (om ønsket)
  - Vann (så mye som ønsket)

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 01.11.2017, 23:40
 • Kategori: Hverdag
 • 1 comments
 • 1 comment

  Victoria Larsen

  02.11.2017 kl.12:10

  Høres jo utrolig koselig start på November! :-)

  Skriv en ny kommentar