hits

henriettethorkildsen


Gammelt til nytt


1 comments
 • Publisert: 04.10.2017, 13:37
 • Kategori: Lunsj
 • Jeg får alltid sånne plutselige innspill. Småting kan jeg fort gjøre halvferdig men de litt større tingene kan ramle inn over meg som om det egentlig ikke var meg som først fikk ideen. Jeg bare fullfører den. DA stopper jeg ikke opp før jeg er helt ferdig!

  Samboerne mine (gubben og svigerbror) forsvant på mandags ettermiddag og idet de sa hadet og døren ble lukket tok det meg en middag og en episode av bloggerne før jeg satt i mamma sin bil på vei til å kjøpe maling. Nøyaktig 6 timer etter at de var vekke var baderomsinnredningen vår blitt blå. 

  Tror innfallet kom etter at min kjære spurte om jeg ikke kunne finne nye pærer til baderomsinnredningen. "Selvsagt kjære, jeg skal pusse opp hele driten!". 

  Her ser du under malingsprosessen fra hvit til blå - turte ikke helt å gå for en mørkere farge, det blir evt til neste gang...

  Det har nesten blitt en tradisjon at jeg endevender et rom i leiligheten når gubben er vekkreist. En gang spurte han meg hvorfor jeg alltid gjorde det når jeg var aleine. Egentlig bare fordi jeg liker roen rundt meg når jeg sitter 100% fokusert med noe og gleden det gir meg. Musikk i bakgrunnen og gjerne et glass vin på gulvet ved siden av. I love it. Jeg absolutt elsker alt som har med DIY. For ikke å snakke om at vi slipper kranglingene om fargevalg og nødvendighetene bak den lille oppussingen. Vi har heldigvis nesten identisk smak når det kommer til interiør så han har enda ikke blitt skuffet av påfunnene mine. Nå både soverommet, badet og stuen.

  Mitt største innfall var vel å sette opp murstein tapet på en hel vegg i stuen da han var vekkreist i vinter. Vi bor i en veldig mørk leilighet så han var lenge skeptisk til ideen jeg gikk med om en mørk vegg. Til slutt så jeg sjansen da han dro og det ble virkelig en hit. Leiligheten vår ble helt ny og mye koseligere - selvom mormor syns det er litt skummelt mørkt hos meg. Thihi. Heldigvis elsket gubben det like mye som meg, i tillegg til at han ble stolt over hvor bra jeg faktisk hadde gjort det. Den dag i dag får jeg fortsatt besøk hvor de plutselig innser at det faktisk ikke er murstein vi har på veggen. Gøy!

  Kan du tro at denne baderomsinnredningen er sikkert 30 år gammel? Ja, sikkert.. Den er virkelig noe som har plaget meg siden vi flyttet inn. Den har siden den gang gått fra å være gulhvit (noe som sikkert var superpoppis på 90 tallet) til å bli malt hvit, fått nye knotter to ganger og den dag i dag blitt hatet inntil nå hvor jeg turte å prøve meg på en litt sprekere farge og limt på kontaktplast over disken. Selvom jeg har mast på leietakerne mine (mamsen og papsen) om å bytte innredning er jeg nå glad for at jeg heller har pyntet litt på den. Penger og miljøet spart <3. Det er jo så utrolig mye man kan gjøre med gamle møbler! 

  Alt dette har kostet meg under 500 kr, 2 kvelder og masse glede og dans til god musikk og en herlig atmosfære. Nå mangler bare knotter og pæren (...).

  Ønsker alle en strålende fin dag! <3 Husk å følge meg på instagram her

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 04.10.2017, 13:37
 • Kategori: Lunsj
 • 1 comments
 • 1 comment

  04.10.2017 kl.16:12

  det ble utrolig fint!

  Skriv en ny kommentar