hits

henriettethorkildsen


Levende by


3 comments
 • Publisert: 21.09.2017, 11:46
 • Kategori: Hverdag
 • I går etter jobb tok jeg turen inn til byn for å se på livet under sykkel VM. Det er så herlig å se på alle de glade menneskene og selvom jeg selv ikke er noe sykkel entusiast så er det noe spesielt når det er i din egen hjemby. Mitt kjære vakre Bergen.

  Vi tuslet rundt i byen, opp og ned med paraplyene i duskeregnet som kom rett etter syklistene hadde toppet fløyen. En folkemengde av nordmenn som var utkledd i norske farger og flagg. Scenen på festplassen var på plass og forskjellige innspill spilte hele kvelden.

  Da jeg hadde reist rett fra jobb tuslet vi til min italienske favorittrestaurant, Trattoria Italiana, søster restauranten til Da Stefano som ligger rett over. Dette er autentisk italiensk og den eneste i bergen som jeg vil si serverer ekte italiensk mat. De har også en fin seksjon i restauranten hvor du kan kjøpe med deg italienske søtsaker og matvarer hjem. Eieren er et geni, jeg elsker det!

  Jeg er litt oppgitt nå som ikke tok et bilde av selve restauranten for den er så utrolig fin! Du får en følelse av å sitte ute i en italiensk atmosfære og det er bare rett og slett så utrolig koselig. De har et godt utvalg av søtsaker i tillegg til middagsretter. Jeg anbefaler disse restaurantene på det varmeste <3

  Nå skal jeg gjøre meg klar for jobb men først skal jeg kose med meg overnight oats som jeg lagde i går kveld. 

  Ønsker alle en strålende fin dag og husk å følge meg på instagram her <3 

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 21.09.2017, 11:46
 • Kategori: Hverdag
 • 3 comments
 • 3 comments

  Victoria Larsen

  21.09.2017 kl.12:46

  Enig, en utrolig vakker by! Kjempe fine bilder :-)

  hverdagslivetivollen

  21.09.2017 kl.13:23

  Alltid gøy og god stemning når noe skjer i byen din :)

  Marie Oma

  21.09.2017 kl.13:37

  Fine bilder <3

  Skriv en ny kommentar