hits

henriettethorkildsen


Hverdagskaos


1 comments
 • Publisert: 20.09.2017, 00:24
 • Kategori: Hverdag
 • Nå som ting har begynt å komme inn i rutiner igjen etter sommeren begynner jeg å kjenne en god dose uro inni meg. Det er for få timer i døgnet og jeg har så alt for mye jeg skulle gjort. Som perfeksjonist er dette ikke kjekt. Alt som skal gjøres må gjøres perfekt - men når tid ikke strekker til så føles noen ting ofte umulig. Selvom ingenting du virkelig ønsker kan plasseres i gruppen umulig

  Jeg skulle aldri tro at blogging krevde så mye tid og krefter men samtidig så elsker jeg det. Elsk og hat. Hat at jeg ikke har nok tid til å legge ut innlegg ofte nok. Ekstra hat at all planlegging rundt hva jeg vil med bloggen fremover tar med tid enn jeg trodde. Jeg har en veldig stor drøm som jeg ikke klarer å legge fra meg, hvor bloggen er en liten begynnelse på denne drømmen. Tiden flyr så fort og det faktum at dagene ikke strekker til gjør meg så urolig. Hver kveld når lyset er slukket ligger jeg med alle tankene og en god dose dårlig magefølelse og uro inni meg. Hvordan kan jeg bli bedre, hva kan jeg gjøre annerledes, hva er stegene videre. Så kommer den dårlige selvtilliten snikende frem. Jeg gjør ikke godt nok, hva vil jeg med dette, skal jeg virkelig tørre å satse? Disse tankene rister jeg av meg så fort som de kommer - men de liker å terge seg tilbake. Men en ting er jeg skråsikker på, jeg skal aldri slutte å si til meg selv at jeg tro på meg selv og min kunnskap.

  Jeg har for mye på hjerte som jeg vil lære vekk til andre<3

  I dag gikk jeg rett fra jobb til et kurs sammen med senteret jeg jobber på. Et kurs om digital markedsføring. Kjempe kjekt og så absolutt noe som kan hjelpe meg med bloggingen og markedsføring rundt dette. Det var her det gikk opp for meg at jeg er alt for streng med meg selv og jobben jeg gjør. Det er viktig å gjøre ting skikkelig - men det er ikke alltid det gjør noe om ting ikke er helt perfekt. Så lenge du gjør noe ofte nok vil det til slutt komme inn i en fin rutine. I tillegg til dette og mye mer så jeg har fått en god dose inspirasjon fra dagens kurs og jeg gleder meg til neste gang hvor vi skal øve på å ta bilder. Dette er noe jeg absolutt ELSKER og vil lære mer av! 

  Så her er to uperfekte bilder for å dele en enkel men deilig kveldsbit etter en lang dag med lite fokus rundt måltid. Takk gud for at kjæresten min stakk innom med lunsj til meg på jobben i dag. Eggenudler fra kinarestauranten nedi gaten - fordi tid ikke strakk til og fordi han vet at jeg prøver å holde meg så mye unna korn som mulig <3 Elsker små gleder i hverdagen. Banan og kanel til kvelds ble jeg inspirert av min søte kollega som gumlet i seg dette på jobb. NAM!

  GOD NATT <3 Husk å følg meg på instagram her og minner om rabattkode på neglebehandling om du bor i Bergen her.

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 20.09.2017, 00:24
 • Kategori: Hverdag
 • 1 comments
 • 1 comment

  hverdagslivetivollen

  20.09.2017 kl.07:33

  bildene så virkelig fristende ut :) ha en god ny dag :)

  Skriv en ny kommentar