hits

henriettethorkildsen


Grønnkål suppe


0 comments
 • Publisert: 15.08.2017, 23:59
 • Kategori: Supper
 • Jeg fant den herligste matgruppen på facebook "spis opp maten" - som nå har hele 17.500 følgere. Jeg digger det! Selv har jeg tidligere vært veldig dårlig til å spise mat som har stått for lenge og vist du er likedan anbefaler jeg på det varmeste og trykke deg inn på facebook siden deres her. Tipsene de gir er så geniale og nyttige i hverdagen. Ikke bare hjelper du kloden å bevare sin grønne og blåe farge men du kan jo fint spare masse penger også! Viste du f.eks at melk som har gått ut på dato fint kan brukes i vaffelrøren? Ikke jeg.. 

  Jeg har vært flinkere det siste halvåret med å bruke maten før den blir dårlig og rydde i kjøleskapet hvertfall en gang i uken - men gjerne også to. Da får jeg oversikt over mat som må brukes og hva jeg trenger på neste handletur. Om du sitter med en pose gulrøtter og en stor brokkoli så er det ikke verre enn et kjapt google søk så finner google ut hva du kan lage med disse ingrediensene som snart har mistet all sin næring. 

  Jeg hadde en pose grønnkål som begynte å syrnes og gylnes så da søkte jeg opp oppskrifter med grønnkål og vips der ble det suppe av det og jeg fikk i meg masse god næring. 

  Mens jeg stod og tok bilde av dagens næringsglede snek det seg en sakte men sikkert innpå. Ser jeg på henne lenge nok får jeg sikkert smake litt..

  Jeg kokte opp grønnkål med 1,5 l vann, moste det til en suppe og tilsatte matfløte, buljong, 2 ss smør, salt og pepper og 2 kokte egg til slutt. Superenkelt, superraskt og supersunn hverdagssuppe i farten. 

  Neste gang skal jeg få i litt mer smaker i suppen for grønnkålen ga en god smak - men jeg savnet det lille ekstra! 

  Vist du ønsker å se oppdateringer litt oftere prøver jeg å være flink å legge ut på insta story mens jeg kokkelerer. Følg meg gjerne her! <3 Ønsker deg ellers en super dag i morgen og en fortsatt fin uke! Takk for at du stakk innom :-D

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 15.08.2017, 23:59
 • Kategori: Supper
 • 0 comments
 • 0 comments

  Skriv en ny kommentar