hits

Smoothie som snop

  • 02.08.2017, 23:25

I dag har vært den siste dagen på ferien min for sommeren. Tiden har gått så alt for fort men kjenner at det skal bli godt å komme inn i rutiner igjen. Jeg er veldig motivert og har masse ny energi. Bloggen har jeg også fått mye ny inspirasjon og ideer til fremover. Stay tuned!

I dag har jeg spontant begynt å male soverommet i den nydeligste fargen, sjøsmaragd fra jotun. Når jeg blir inspirert til å gjøre noe så må jeg gjøre det med en gang - som idag. Heldigvis er jeg også flink til å avslutte det jeg starter på (som oftest). Etter jeg sa meg ferdig med maling for kvelden ville jeg unne meg noe godt og ble skikkelig snopesyk. Jeg kom på hvor godt det er med dadler og hadde heldigvis liggende noen i kjøleskapet. Jeg blandet de sammen i favoritt smoothien min og vips så hadde jeg den deiligste desserten til kvelds. Alle ingrediensene høres sikkert helt banalt ut - men det er så utrolig godt! Enda bedre at den er så næringsrik. Denne foran alle kanalbollene de har på IKEA (som jeg lurte i meg i går + en gulrotkake). 

Bland sammen:
- 1-2 dl havremelk
- 1 god håndfull goji bær
- 1 god håndfull blåbær
- 1 god håndfull grønnkål
- 1/2 eple
- 1/2 avocado
- 1/2 banan
- 2-3 dadler (husk å ta ut steinen)
- 1 ss omega 3 cure (kan sløyfes)
- 1 scoop proteinpulver (kan sløyfes)

Tenk at noe som ser så grumsete ut kan slukke tørsten på søtsaker!

I tillegg spiste jeg denne deilige retten med hummus og bulgur fra fersk og ferdig serien som jeg aldri klarer å spise opp. Den er supergod men veldig mektig. Det er heller ikke den sunneste ferdigretten i hyllene men absolutt ikke det værste du kan finne heller. Jeg lengter etter en slik rett med enda mer grønnsaker og uten hvete.

Hva har du lyst å finne i butikkhyllene?

Følg meg gjerne på instagram her.

#mat #helse #smoothie #fitness #ernæring #hverdag

Victoria Larsen

02.08.2017 kl. 23:36
Ser kjempe godt ut!! :-)

Ingrid Elise

03.08.2017 kl. 21:01
Så fine bilder!! Og jeg eeelsker smoothie!!

Henriette Thorkildsen

03.08.2017 kl. 21:38
Ingrid Elise: Takk for det! Ikke sant smoothie er godt? Absolutt favorittmåltidet.
Henriette Thorkildsen

25 år gammel jente med bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Brenner for helse, dyrevelferd og miljøet. For en kostnadsfri samtale eller ønske om kjøp av kostholdsplan send mail på: henriettethorkildsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no