hits

Sunne pannekaker med kun 3 ingredienser

  • 26.06.2017, 18:30

I går hadde jeg såå lyst på pannekaker! Siden jeg prøver å holde meg mest mulig unna kornprodukter for tiden prøvde jeg meg på en enkel oppskrift som kun inneholder 3 ingredienser! 2 egg, 1 banan og 1 scoop med proteinpulver. Man kan selvsagt ikke forvente at de vil forvandle seg til verdens beste pannekaker med denne oppskriften - men de overgikk absolutt mine forventninger til dem og slukket søtsuget mitt for resten av dagen. Jeg helte over litt agave sirup og spiste de sammen med epleskiver og opphakkede mandler - NAM! Det viktigste å huske på når man lager pannekaker av den sunnere typen er å ikke helle for mye røre i pannen når du skal steke dem, da disse fort er ganske vanskelig å steke. Alt snører seg sammen og blir til en ball av deig. Så er det greit å steke på lav varme og ikke minst vente til pannen er blitt varm nok før man steker den første :-) Øvelse gjør mester! 

Neste gang skal jeg prøve noen pannekaker som både er veganske og uten kornprodukter! I dag har jeg fått gjort unna litt papirarbeid etter jobb og nå skal jeg rydde litt i klesskapet før jeg tar meg en liten spasertur med podcast på ørene. Dette har blitt en fin vane den siste uken og for øyeblikket koser jeg meg med "Balanced Bites" av ernæringsnerdene Diane Sanfilippo og Liz Wolfe. Tar meg selv i å gå rundt og le sammen med de og fniser samtidig litt av meg selv. Hører du på podcast? 

Jeg har forresten åpent for kostholdsveiledning for øyeblikket så vist du ønsker veiledning og hjelp til kostholdet ditt er du velkommen til å sende meg en melding eller mail! :-) Pst! Jeg har fortsatt introduksjonstilbud på både veiledning og kostholdsplan! Ønsker alle en strålende uke! :-D

#mat #helse #kosthold #fitness #sunt

Amalie Hansen Sønnesyn

26.06.2017 kl. 19:45
Nam! Disse må prøves :-)

Henriette Thorkildsen

26.06.2017 kl. 23:40
Amalie Hansen Sønnesyn: Håper de faller like godt i smak :-D Jeg har allerede spist en porsjon til.. :-D

Det Gode Liv Over 50

26.06.2017 kl. 20:41
Nam :-) Dette skal jeg jammen prøve :-) passer perfekt for min mage som ikke er så glad i gluten/korn. Inga

Henriette Thorkildsen

26.06.2017 kl. 23:42
Det Gode Liv Over 50: Så kjekt! Jeg tester magen min uten så mye korn for tiden så stikk gjerne innom - det kommer nok flere oppskrifter uten gluten etterhvert :-D Ha en fortsatt fin kveld :-)
Henriette Thorkildsen

25 år gammel jente med bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Brenner for helse, dyrevelferd og miljøet. For en kostnadsfri samtale eller ønske om kjøp av kostholdsplan send mail på: henriettethorkildsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no