hits

Pestopasta med grønnkål og cherry tomat

  • 07.06.2017, 21:24Gårsdagens middag etter senvakt ble gjort unna på 15 minutter. Pasta med 2 gode never grønnkål, cherrytomat, pesto og parmesanost som topping. NAM! Neste gang skal denne lages med grønnsakspasta. 

Grønnkål - supergrønnsaken! 

Grønnkål er en av de matvarene som oppriktig kan kalles en supergrønnsak. Dette er fordi du lett kan spise mye av den og fordi den inneholder rikelige mengder av vitamin K, A, E og C. Den inneholder i tillegg B6, kalsium, kalium, folat og kobber. Jeg har virkelig fått helt dilla på grønnkål - den har en crispy og nøytral smak og kan så og si brukes i alt! Jeg prøver å presse den inn i de fleste middagsmåltidene i tillegg til at jeg bruker den i smoothien min. I smoothie passer den perfekt siden den ikke overdøver andre smaker. At den er så vitaminrik samtidig som den er kcalorifattig gjør den jo ikke mindre fristende. 

Ha som vane å ha grønnkål liggende i kjøleskapet, denne kan også fryses ned om du skal reise vekk i sommer. Ønsker alle en strålende kveld! 

#mat #fitness #helse #kosthold #sunt #oppskrift #middag

Personlig Utvikling

08.06.2017 kl. 00:51
Hmm. Grønnkål har eg aldri kjøpt. Eg vet det er sunt. Men er det godt?

Henriette Thorkildsen

08.06.2017 kl. 11:29
Jeg syns det er kjempe godt! Smaken er som baken men syns du absolutt burde prøve det?? bland det inn i salat eller ha det ved siden av. Det er crispy og nøytral smak, dvs uten den sterke smaken som i type ruccola.
Henriette Thorkildsen

25 år gammel jente med bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Brenner for helse, dyrevelferd og miljøet. For en kostnadsfri samtale eller ønske om kjøp av kostholdsplan send mail på: henriettethorkildsen@hotmail.com

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no