hits

henriettethorkildsen


Vårens første fjelltur og burger!


4 comments
 • Publisert: 04.04.2017, 11:47
 • Kategori: Hverdag
 • I går var det skikkelig herlig i luften her hjemme i Bergen. Solen var også deilig og varm. Selvom dagen i dag er grå med dråper av regn så har jeg fortsatt vårkribling i magen. Det er så mye gøy som skal skje fremover! Vår og høst, mine absolutte favorittårstider. Hvilke er din?

  Været i går gjorde at jeg fikk skikkelig cravings på burger så jeg plukket med meg en burgerblanding fra coop etter jobb. På dager hvor solen endelig titter frem for å stråle ut litt vitamin D, ja da må vi faktisk ut å leke med den. Så det ble en grønnsaksburger laget på potet, linser, mais og aspargesbønner fra "Liv Laga". Bravo Liv! Dette er den beste jeg har smakt hittil! Den var cripsy og sprø og smakte helt nydelig. Den er både glutenfri og soyafri for dem som er allergiske. Elles om du er av dem som har hørt spekulasjonene rundt at soya er skadelig? Dette kan jeg komme tilbake til seinere, men noe forskning viser at ultravarmebehandling av både meieriprodukter og soyaprodukter (dette skal stå på pakningen i form av UHT og gjør at melken har lengre varighet) kan øke kolesterolet i kroppen vår. MEN, så må vi ikke glemme alle de fine godene med soyaprodukter i tillegg til at du kan finne den uten ultravarmebehandling. Jeg tenker at alt må spises med måte og siden vi er i en begynnerfase med stadig økning og variasjoner av vegetarprodukter så vil det nok både komme mer forskning og mer utvalg!

  Det ble ikke fjelltur før ut på kvelden, så vårfølelsen forvant litt oppå fjellet da det kom noen skikkelige vindkast. Men det var så deilig å trene ute igjen, det gir en helt annen følelse i kroppen og det letter godt på skuldrene. Jeg sa at vist det var sol i dag så ville jeg ta en tur på stoltzen før jobb. Vet ikke om jeg hadde fullført den tanken, men sol var det ikke uansett.. Beste tipset til å faktisk gå på trening etter en lang dag eller på morningen er å faktisk ta på deg treningstøyet med en gang du våkner eller kommer inn døren. Da er hvertfall den første etappen gjennomført!  Etter jobb skal jeg lage en deilig smoothie med vannmelon. Jeg har lagt banan og jordbær i fryseren for ekstra oppfriskende smak. Kommer kanskje på noen andre gøye ingredienser mens jeg venter. Har du noen gode ideer?

  Ønsker alle en fin dag <3

  henriettethorkildsen
 • Publisert: 04.04.2017, 11:47
 • Kategori: Hverdag
 • 4 comments
 • 4 comments

  TINANNA

  04.04.2017 kl.11:56

  Så utrolig fine bilder <3 Må nesten smake de vegetar-burgerne da :D

  dreamofstyle

  04.04.2017 kl.13:01

  For en herlig utsikt! :)

  spisogspar

  04.04.2017 kl.22:10

  Jeg har ikke smakt de vegetar-burgerne ennå,har tenkt å teste de ut :)) Flotte bilder fra turen :))

  Henriette Thorkildsen

  04.04.2017 kl.22:14

  spisogspar: Anbefales så absolutt! Det er så himla godt og i tillegg får vi i oss ekstra grønnsaker :-D

  Skriv en ny kommentar